Antena Căutare

EXCLUSIV! Poveste cutremuratoare: La doar 27 de ani, isi vinde un rinichi pentru a plati creditele

Un tanar de 27 de ani asteapta de Craciun un client pentru un rinichi. Fara loc de munca si pagubit de patron, nu-si mai poate plati apartamentul luat in rate. A adunat datorii, si acum, cand risca sa fie dat afara din casa, a aflat ca prietena lui e insarcinata. Femeia are o sarcina grea, care necesita tratament. Ramas fara bani, fara solutie, fara speranta, se vinde el. Pe bucati.

Povestea lui Alex este una de-a dreptul cutremuratoare. Si, din pacate, nu este singura de acest gen. Zeci de romani disperati s-au scos la vanzare inainte de sarbatori. Se vand pe bucati.

Alex renunta la un rinichi, coplesit de datoriile de la banca: “Eu am facut credit prin “Prima Casa” cand am luat-o. Ma descurcam! Am facut credit si pentru mobila si am facut mai multe credite, pentru ca puteam”. Acum, nu mai poate.

De o luna, de cand a dat anuntul, tanarul a primit mai multe oferte. Niciuna serioasa, spune el.

Si, de parca toate acestea nu erau de ajuns, un alt suflet se pregateste sa vina pe lume: “Prietena mea are probleme cu sarcina, costa destul de mult tratamentul. A avut o sarcina toxica si au aparut complicatii”. Iar complicatiile nu tin cont de bani.

Copilul vine pe lume in februarie. Cum n-are nimic sa-i ofere, Alex vrea sa-si vanda un rinichi. Pentru el, Craciunul va fi o zi ca oricare alta, sufocata de griji. Si, desi stie ca e ilegal, spera in continuare sa gaseasca un cumparator care sa-i schimbe viata.

UPDATE! Serban Huidu, cronica despagubirilor: cat valoreaza o viata pierduta... Ca pe vremuri: Printre nameti, pensia vine cu caruta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x