Antena Căutare

Explozie puternica intr-un bloc din Resita! Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unei explozii care s-a produs intr-un bloc din Resita. Toti locatarii au fost evacuati din cladire.

Una dintre victime, un barbat de 53 de ani, este in stare grava. A suferit arsuri pe mai bine de jumatate din suprafata corpului, iar medicii au decis sa-l transfere la Spitalul de Arsi din Bucuresti cu ajutorul unui elicopter SMURD. Alte doua victime au suferit arsuri usoare si sunt, la aceasta ora, in afara oricarui pericol.

Deflagratia s-a produs, se pare, din cauza unei acumulari de gaze intr-una dintre locuinte. De vina ar fi chiar proprietarul, care a efectuat mai multe lucrari neautorizate la retea.

Explozia a fost atat de puternica incat unul dintre peretii garsonierei a fost aruncat la parter, iar alte bunuri au fost imprastiate pe o raza de 100 de metri. Pe langa garsoniera afecatata in proportie de suta la suta, alte 15 locuinte au fost avariate.

FOTO: Intact Images

Guvernul a alocat 42,8 milioane de euro pentru 600.000 de fermieri afectati de seceta... Securitate maxima: Zeci de jandarmi si ofiteri SPP au pazit familia Basescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x