Antena Căutare

Se schimbă total sistemul de învățământ! Modificări în educație începând de anul viitor

Elevii sunt prea stresaţi de temele pe care le au de rezolvat pentru acasă. Este concluzia la care a ajuns Ministrul Educaţiei, după ce şcolarii au completat chestionarul autorităţilor. Aproape 80 la sută dintre ei spun că profesorii le dau teme prea multe şi prea dificile pentru ei. Chiar şi părinţii se plâng de programul încărcat al celor mici. Acum, cu toţii aşteaptă şi o soluţie de la Minister.

Cei mai revoltaţi părinţi sunt cei care au copii la gimnaziu şi liceu, unde complexitatea temelor este mai mare. Dar nici elevii mai mici nu sunt departe.

Profesorii spun, însă, că nu pot exclude definitiv temele. Au renunţat deja la cele pentru vacanţă, când fostul ministru al Educaţiei a dat un ordin în acest sens.

Proiectul Legii Manualului a fost astăzi adoptat de Guvern şi va fi transmis, mai departe, la Parlament pentru dezbatere şi adoptare prin procedură de urgenţă.

Lupta cu "terorista" de la metrou! Dezvăluiri tulburătoare ale fetei care a învins nebunia și moartea. Cum a r... Veste excelentă pentru bucureșteni! Cum arată noile autobuze ce vor circula prin Capitală! Dotările te vor surprinde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x