Antena Căutare

Fum la metrou! Circulația a fost reluată! Purtător de cuvânt ISU: „Nu avem răniți!” UPDATE

Duminică seara, între stațiile Tineretului și Eroii Revoluției, în mai multe vagoane de metrou s-a simțit fum. Foarte mulți călători s-au alertat în urma acestei situații neprevăzute.

Duminică seara, între stațiile Tineretului și Eroii Revoluției, în mai multe vagoane de metrou s-a simțit fum. Foarte mulți călători s-au alertat în urma acestei situații neprevăzute.

UPDATE 23.00: Fumul de la stația de metrou Tineretului, semnalat duminică seară pompierilor, a fost provocat de un izolator localizat la aproximativ 20 de metri de peron, a informat ISU București.

Pompierii au intervenit cu un stingător, arată sursa citată. ISU anunță că a fost sesizat că este fum la stația de metrou Tineretului

Pompierii s-au deplasat, duminică seară, în subteran la stația de metrou Tineretului, fiind sesizați că se simte miros de fum, au anunțat oficialii ISU București.

Autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD, o mașină de descarcerare

Potrivit surselor citate, se fac verificări pentru se depista ce a produs fumul.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU, a precizat: "Nu s-a impus evacuarea stației până în acest moment, fumul nu este dens. Nu avem persoane rănite. Dacă situația se va înrăutăți, se poate dispune restricționarea totală a traficului. Fumul se degajă prin galeria de metrou, către peron, dar avaria nu a fost localizată. În afară de stația Tineretului, nu mai avem informații cu privire la situații asemănătoare în alte stații".


Trenul se retrage din circulație, iar călătorii sunt evacuați. „S-a activat alarma de incendiu!”, a scris un martor pe Facebook. În stația de metrou Eroii Revoluției, călătorii au fost evacuați de urgență! Cel mai probabil, fumul a fost cauzat de o problemă tehnică.

Sursă clip video: Alberto Groșescu

Un tânăr a fost lovit în mulţime, în Piaţa Victoriei! Primarul general al Capitalei a luat o măsură urgentă!... O tânără a fost preluată cu ambulanţa din mijlocul protestarilor din Piaţa Victoriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x