Antena Căutare

GALERIE FOTO! Lectie de patriotism! Un oltean in jurul lumii, de dragul tarii

A mers pe sase continente cu steagul Romaniei in mana si a spus tuturor ca e mandru de tara lui. Mihai Jitianu are doar 24 de ani si este cel mai fericit roman care ne face cinste peste tot in lume.

Fata de ceilalti romani care sunt suparati ca nu apare nicio schimbare si le e rusine ca sunt cetateni ai acestei tari, olteanul ne da da o foarte buna lectie de nationalism. Am putea sa o numim un "romanism" care sa ne zguduie pe toti si ne face sa revenim cu picioarele pe pamant.

Inca de cand era mic, Mihai si-a dorit sa calatoreasca in toata lumea. Ideea de a pleca printre straini a venit atunci cand un canadian l-a intrebat despre performantele Nadiei Comaneci si nu a stiut sa raspunda la cateva intrebari. Mai mult, turistul stia despre gimnasta mult mai multe decat stia el.

De atunci, olteanul cutreiere in lung si in lat globul pamantesc si isi face noi prieteni oriunde se duce.

Accident GRAV in Ungaria: Trei romani au murit si alti 18 sunt raniti ... Marturii de pe autostrada groazei: "Ne-a luat in plin! Ne-a spulberat vreo 7-8 metri!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x