Antena Căutare

Gemenii abandonați acum 26 de ani și-au găsit familia. După un sfert de veac, și-au strâns pentru prima oară în braţe mama

La 26 de ani, Ionuţ şi-a strâns pentru prima oară în braţe mama. După 5 ani de căutări, şi-a găsit familia şi a venit din Malta să o cunoască. El şi fratele lui geamăn, erau doar nişte bebeluşi când au fost abandonaţi.

La 26 de ani, Ionuţ şi-a strâns pentru prima oară în braţe mama. După 5 ani de căutări, şi-a găsit familia şi a venit din Malta să o cunoască. El şi fratele lui geamăn, erau doar nişte bebeluşi când au fost abandonaţi.

Într-una din cele mai vechi fotografii ale lor, Ionuţ şi Ciprian, copii ai Generaţiei Pierdute, apar zâmbitori. Anii petrecuţi într-un orfelinat din Călăraşi însă le-au lăsat urme adânci. Chiar şi aşa, nu-şi condamnă mama pe care au regăsit-o acum. R

După 26 de ani, mama şi fiul se strâng pentru prima oară în braţe. Ionuţ a venit de la aproape 2.000 de km distanţă, din Malta, ca să-şi cunoască familia. El şi fratele lui geamăn, Ciprian, au fost daţi la casa de copii imediat după naştere.

„Nu sunt supărat pe ea. Deloc. Dar suferinţa prin care am trecut la orfelinat a fost groaznică”, a povestit Ionuț.

Suferinţa prin care a trecut împreună cu fratele lui în orfelinat, a lăsat răni adânci în sufletele lor. Nouă ani pe care nimeni nu a reuşit să-i şteargă din memoria lor.

Suferinţa s-a sfârşit când o familie din Malta a decis să-i adopte pe amândoi

Au rămas însă cu întrebările, iar acum 5 ani au decis să-şi caute familia din România. Au reuşit să o găsească abia acum, cu ajutorul paginii de facebook "The never forgotten Romanian children"- Copiii niciodată uitaţi ai României.

170.000 de suflete au fost lăsate în orfelinatele din ţară, după Revoluţie. 30 de mii de copii au fost adoptaţi, iar poveştile lor, descoperite de Observator în Campania Generaţia Pierdută, ies şi acum la lumină.

Ionuţ şi Ciprian conduc un restaurant în Malta.Vor păstra legătura la telefon cu mama şi fraţii lor, iar în iarnă plănuiesc o vizită împreună în România.

Veste bună pentru bucureşteni. Pasajul Sudului a fost, în sfârşit, deschis... A fost declanșat planul roșu de urgență în Bihor, după ce o furtună a distrus un camping. Arafat: „Posibil să avem o per...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x