Antena Căutare

Gest impresionant! Cântăreața Margareta Pâslaru lansează un album dedicat supraviețuitorilor de la Colectiv

Cântăreața Margareta Pâslaru va lansa luni, la ora 18,00, albumul de autor "Cum să te las" în beneficiul supraviețuitorilor de la Colectiv, cu prilejul întâlnirii lunare din fața clubului, anunță Asociația Colectiv GTG 3010.

Cântăreața Margareta Pâslaru va lansa astăzi, la ora 18,00, albumul de autor "Cum să te las" în beneficiul supraviețuitorilor de la Colectiv, cu prilejul întâlnirii lunare din fața clubului, anunță Asociația Colectiv GTG 3010, citată de agerpres.ro

"Ne onorează gestul doamnei Margareta Pâslaru. Știu că a pus mult suflet în acest album și, tocmai din acest motiv, îi mulțumim pentru generozitatea ei", precizează Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010.

Albumul costă 20 de lei, iar toate drepturile de autor vor merge către răniții care au nevoie de medicamente și de tratamente.

"Acest album, în opinia mea, este ca o rază de speranță, pentru că este dedicat supraviețuitorilor de la Colectiv. Fiecare CD vândut alină o suferință. Melodia 'Cum să te las' se potrivește mănușă pentru acest eveniment pentru că se încheie optimist cu 'Dă-mi brațul, ne întoarcem amândoi'', a declarat Margareta Pâslaru, potrivit comunicatului.

În fiecare lună, pe data de 30, supraviețuitorii și rudele celor decedați se adună în fața clubului Colectiv pentru a-i comemora pe cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în incendiu.

Asociația Colectiv GTG 3010 este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, cu personalitate juridică, cu scop public, înființată în temeiul OG nr. 26/2000, cu modificările și completările ulterioare.

BAC 2016! Au început înscrierile pentru prima sesiune: Calendarul EXAMENULUI... Cum să creezi un emoticon cu fața ta. Cea mai tare aplicație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x