Antena Căutare

Ministrul Finanțelor, anunț pentru români! Ce vrea să înființeze Guvernul

Ministrul Finanțelor, anunț pentru români: Vrem înființarea unui fond de dezvoltare și investiții prin care vom susține finanțarea proiectelor de dezvoltare a comunităților locale.

Ministrul Finanțelor, anunț pentru români: Vrem înființarea unui fond de dezvoltare și investiții prin care vom susține finanțarea proiectelor de dezvoltare a comunităților locale.

Ministrul Finanțelor a declarat că anul viitor Guvernul vrea să adopte o măsură de înființare a unui fond privind devoltarea a 31 de stațiuni balneare, dar și înființarea unui fot de dezvoltare și investiții pentru a susține finanțarea proiectelor de devoltare a comunităților locale, informează Antena 3.

”Este o responsabiliate pe care o purtăm ca oameni politici. Trebuie să punem în centrul preocupărilor bunăstarea românilor, în acest sens, o primă măsură este propunerea de a înființa un fond privind dezvoltarea a 31 de stațiuni balneare de interes național, pentru care în bugetul anului viitor vom prevedea o sumă de 310 milioane de lei.

Scopul acestui program este de a reabilita, moderniza tot ce ține de partea de infrastructură de acces a acestor puncte de interes național. De asemenea, prin acest programul statul sprijină aceste proiecte într-o proporție de 50% din cheltuielile eligibile prevăzute în această ordonanță de urgență.

Un alt mecanism important este cel legat de înființarea unui fond de dezvoltare și investiții prin care vom susține finanțarea proiectelor de dezvoltare a comunităților locale, precum și a univeristăților", a declarat Eugen Teodorovici, la Palatul Victoriei.

Cazul care a îngrozit o lume întreagă! Un băiețel de doi ani fumează două pachete de țigări pe zi! Explicația părinților... O nouă schimbare pentru pensionari! Categoria de români care trebuie să depună de urgență acest document pentru a încasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x