Antena Căutare

Horoscop 17 decembrie. Duminica aceasta trei zodii sunt lovite de ghinion! Pe tine te ocoleşte?

Horoscop 17 decembrie. Luna decembrie promite că va trece zodiile prin cele mai neprevăzute situații și le va pun la grea încercare! Ție ce ți-au pregătit astrele?

Horoscop 17 decembrie. Luna decembrie promite că va trece zodiile prin cele mai neprevăzute situații și le va pun la grea încercare! Ție ce ți-au pregătit astrele?

Horoscop 17 decembrie. Află ce ți-a pregătit destinul pentru ziua de 17 decembrie, în funcție de zodia pe care o ai. Nu strică să arunci un ochi și la zodia celor din jur, ca să te pregătești pentru orice situație neprevăzută!

Horoscop 18 decembrie. O zodie începe săptămâna cum nu se poate mai prost. Ţie ce ţi-au pregătit astrele?

Berbec. Duminica aceasta vei simți că ajungi în situații neprevăzute, din care vei putea ieși doar cu ajutorul intuiției tale specifice. Nu te panica, ci gândește lucid.

Taur. Gândurile multe și complicate te vor ține ocupat toată ziua. Nu este indicat totuși să începi să împrăștii vorba dacă nu ești sigur de informațiile pe care le-ai aflat.

Zodiile care sigur te vor înşela! Cum trădează zodiile și care sunt cei mai periculoși nativi!

Gemeni. Oboseala te-a cam ajuns din urmă și ai nevoie de odihnă în plan psihic. Ferește-te de discuții și situații inutile, ce ar putea să îți consume și restul de energie.

Rac. Anumite schimbări neprevăzute te cam iau pe nepregătite și asta te dezarmează.

Fecioară. Ai ignorat un sfat de care abia acum ți-ai dat seama. E prea târziu, fiindcă deja începi să înduri consecințele.

Horoscopul amoros al anului 2018. Trei zodii își vor găsi perechea potrivită anul următor!

Balanță. Nu e indicat să iei azi decizii fără să le analizezi extrem de bine.

Scorpion. Ești cam repezit în această zi de vineri și asta te poate afecta. Lipsa ta de concentrare o să te facă să încurci anumite lucruri.

Săgetător. E o zi în care ești suspicios și asta te poate face ușor...paranoic! Comunicarea îți poate lămuri orice neînțelegere!

Capricorn. Vei avea parte de situații neprevăzute astăzi, așa că ai grijă să nu îți faci planuri prea mari. Dar nu îți face griji, fiindcă sigur e ceva de bine!

Adio, probleme cu banii. Iată cele OPT ZODII care se vor îmbogăți în 2018!

Vărsător. Ai grijă ce decizii iei, ca să nu ai probleme mai târziu.

Pești. Insistențele apropiaților te cam scot din sărite și asta te pune pe gânduri. Comunicarea te poate ajuta să lămurești ce anume vrea lumea de la tine.

Vremea se schimbă radical: vin ninsorile şi gerul! Când începe să ningă în Bucureşti... Rămas bun, Majestate! Sicriul cu trupul Regelui Mihai a ajuns la Mănăstirea Curtea de Argeș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x