Antena Căutare

Horoscop 18 decembrie. O zodie începe săptămâna cum nu se poate mai prost. Ţie ce ţi-au pregătit astrele?

Horoscop 18 decembrie.  Ziua de 18 decembrie se anunţă una grea pentru cel puţin una dintre zodii. Iată ce îţi pregătesc astrele pentru joi. 

Horoscop 18 decembrie. Ziua de 18 decembrie se anunţă una grea pentru cel puţin una dintre zodii. Iată ce îţi pregătesc astrele pentru joi.

Berbec. Parcă trece un înger protector pe deasupra ta şi îţi oferă o a doua şansă cu privire la o situaţie care nu ţi-a ieşit prea bine data trecută sau îţi aşează pe tava mai multe opţiuni la fel de profitabile, şi doar de alegerea ta depinde asupra căreia te opreşti.

Taur. Dai impresia că nu mai ţii cont de nimic, că ai lăsat deoparte orice reţineri, pentru că şansa de a te simţi bine nu apare la tot pasul. Rupe-te de propriile limite şi comportă-te ca şi cum tu ai fi centrul universului!

Gemeni. Nu ai încredere în calităţile tale şi ţi se citeşte pe chip o perpetuă nemulţumire şi auto-critica pentru propria persoană.

Agitat sau calm? Ce zici? Ţi se potriveşte? Surpriză mare la VĂRSĂTOR şi PEŞTI! Cât de liniștită este zodia care te guvernează!

Rac. Lupta pentru dreptul tău de a face ceva pe cont propriu, de a fi propriul stăpân, pentru că tu crezi în ideile tale şi merită să le faci ascultate.

Leu. Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează enorm şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţintă visată.

Fecioară. Întâlneşti o persoană care are un efect foarte bun asupra ta. Te motivează, te ambiţionează, îţi inspiră curajul de a-ţi exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe.

Horoscopul amoros al anului 2018. Trei zodii își vor găsi perechea potrivită anul următor!

Balanță. Un final de drum nu e un capăt de ţară, ba dimpotrivă, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla în acest moment.

Scorpion. Te rupi de activităţile zilnice pentru că primeşti un telefon cu o veste nu tocmai bună. Doar de tine depinde cum gestionezi această situaţie!

Săgetător. Totul este armonios şi bun, iar atmosfera aceasta e s perfectă pentru o zi care te apropie şi mai mult de weekend sau chiar de sărbători.

Adio, probleme cu banii. Iată cele OPT ZODII care se vor îmbogăți în 2018!

Capricorn. Dacă nimereşti printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să te influenţeze şi pe tine în acelaşi mod, alunecând spre o zonă sumbră din punct de vedere emoţional.

Vărsător. Vestea care soseşte azi te bucura la maximum, pentru că este exact informaţia de care aveai nevoie pentru a alunga complet incertitudinea din inima ta.

Pești. Discuţi cu cei din familie despre viitoarele investiţii care trebuie făcute pentru locuinţa în care trăiţi şi toţi primesc cu bucurie propunerile tale.

Românul condamnat la moarte în Malaezia a avut un șoc. Cu cine s-a trezit la ușa celulei!... Meteorologii au făcut anunţul! Două vesti proaste de la ANM. Se întampla de astăzi pe teritoriul Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x