Antena Căutare

Imagine dintr-o școală românească, în 2018! Sute de copii din județul Brașov învață în frig. Profesorii s-au revoltat

Mai mulți elevi din județul Brașov învață, de câteva zile, de când iarna a pus stăpânire pe țara noastră, în frig, chiar în sălile de clasă.

Mai mulți elevi din județul Brașov învață, de câteva zile, de când iarna a pus stăpânire pe țara noastră, în frig, chiar în sălile de clasă.

Copiii care merg la școlile din localitățile Șoarș, Bărcut și Seliștat stau la temperaturi cu minus, susțin profesorii, care au anunțat deja autoritățile de avaria produsă la sistemul de încălzire, informează publicația locală bunaziuafagaras.info. Aproximativ 230 de elevi sunt înscriși la unitățile de învățământ de aici.

Potrivit sursei citate, avariile care au apărut miercuri noaptea la rețeaua de electricitate nu au fost încă remediate, conform unui comunicat al societății furnizoare, iar oamenii din teren spun că abia duminică ar putea fi rezolvate problemele.

Inspectoratul Școlar Județean Brașov a anunțat ieri că orele nu vor fi suspendate, astfel că elevii și profesorii stau cu hainele pe ei în sălile de clasă. În unitățile de învătământ nu există surse de căldură din cauza lipsei curentului electric.

Toate școlile din comuna Șoarș au fost închise joi, urmând ca elevii să recupereze într-o zi de sâmbătă orele pierdute.

Vin ninsorile și în Capitală: Meteorologii avertizează că va fi ger! Începând de duminică, în București va ninge abunden... Când nu mai speram la nimic bun, trei elevi din Tg. Mureş ne fac mândri că suntem români! Colegi şi prieteni din copilăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x