Antena Căutare

UPDATE: Incendiul de la Balotești a fost localizat și se încearcă lichidarea lui!

Un incendiu puternic a cuprins, marţi seară, două depozite de mase plastice din localitatea Baloteşti din judeţul Ilfov, existând pericol de propagare a focului la alte spaţii de depozitare, iar pompierii intervin la faţa locului cu şapte autospeciale

UPDATE 22:43 - Arafat: Incendiul de la Baloteşti a fost localizat şi acum se lucrează la lichidarea lui. Nu se mai ia în calcul varianta evacuării populaţiei

UPDATE 21:28 - Autorităţile iau în calcul evacuarea unor case aflate în imediata apropiere a locului unde se manifestă incendiul de la Baloteşti

Autorităţile iau în calcul evacuarea unor case aflate în imediata apropiere a locului unde se manifestă incendiul violent care a distrus aproape în totalitate un depozit de mobilă şi unul de mase plastice de la Baloteşti, în funcţie de informarea pe care o vor primi de la Garda de Mediu în privinţa gradului de poluare a aerului în zona respectivă.

UPDATE: Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat, marţi seară, pentru News ro, că incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi la două depozite, unul de mobilă şi unul de mase plastice. Potrivit acestuia, la locul incendiului au fost trimise zece autospeciale de stingere, o autoscară, o maşină de descarcerare şi un punct mobil de comandă.

Un incendiu puternic a cuprins, marţi seară, două depozite de mase plastice din localitatea Baloteşti din judeţul Ilfov, existând pericol de propagare a focului la alte spaţii de depozitare, iar pompierii intervin la faţa locului cu şapte autospeciale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, incendiul a cuprins două depozite de mase plastice de pe strada Republicii din Baloteşti, iar focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

Conform sursei citate, există pericolul de propagare a focului la alte spaţii de depozitare, iar zona este acoperită de fum.

Iniţial, la faţa locului au fost trimise cinci autospeciale, iar ulterior au fost suplimentate cu încă două autospeciale şi o autoscară.

Chiar şi în cătuşe, Cristian Boureanu merge din scandal în scandal... Schimbarea a fost adoptată de parlament! Înregistrarea video obligatorie la examenul auto!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x