Antena Căutare

Imagini revoltătoare într-un spital. Un pacient a filmat, în spitalul din Tecuci, pereții plini de igrasie

Imagini surprinse într-un spital din România revoltă oamenii pe Internet.

Imagini surprinse într-un spital din România revoltă oamenii pe Internet. Într-unul dintre saloanele Spitalului "Anton Cincu" din Tecuci, judeţul Galaţi, un pacient a filmat pereţii plini de igrasie, dar şi pe ceilalţi bolnavi, care dorm pe paturi foarte vechi şi ruginite. Asta deşi acolo, în spital, sunt investiţi bani în fiecare lună.

Primarul, care are în subordine spitalul, spune că investeşte sume importante în unitate. Vorbim de 150.000-200.000 de lei, pe lună. Şi totuşi, filmuleţul care a ajuns pe Internet arată o situaţie deplorabilă.

Pacientul care a filmat şi a postat înregistrarea comenteză în timp ce curg imaginile. Omul se declară revoltat. Pereţii au igrasie, iar mobilierul, inclusiv paturile pe care stau bolnavii, sunt foarte vechi.

După ce a vizionat filmarea, primarul din Tecuci a reacţionat. Spune că se fac cercetări acolo şi dacă cineva este vinovat pentru starea în care se află acea secţie a spitalului, o să fie tras la răspundere.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Alertă la metrou. Oamenii din stația „Universitate” sunt evacuați!... Codul rutier, modificat! Șoferii vor scoate mai mulți bani din buzunare: Amenda pentru staționare interzisă e de 580 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x