Antena Căutare

IMAGINI ȘOCANTE la Spitalul Balş! Instrumentar medical fiert într-o oală de ciorbă, cumpărată din piață

Imagini şocante au fost surprinse de un pacient într-un spital din România. Când credeam că nimic nu ne mai surprinde în sistemul sanitar românesc, aflaţi că la spitalul din Balş, instrumentarul medical se sterilizează ca înainte de Revoluţie.

Imagini şocante au fost surprinse de un pacient într-un spital din România. Când credeam că nimic nu ne mai surprinde în sistemul sanitar românesc, aflaţi că la spitalul din Balş, instrumentarul medical se sterilizează ca înainte de Revoluţie.

Pe un aragaz, într-o oală de ciorbă cumpărata din piaţă, asistentele fierb instrumentalul medical. Apoi, toate obiectele sanitare ajung în sălile de operaţie sau în cabinetul medicilor.

Fierte bine sau mai puţin, doctorii nu-şi pun semne de întrebare despre cât de sigure sunt şi dacă pot sau nu să îi îmbolnăvească pe oameni.

Directorul Spitalului Balş priveşte nepăsător imaginile. În ochii lui, oala nu e oala din ciorba, iar sterilizarea prin fierbere pe aragz pare să fie ce amia sigură metodă.

Zi liberă și nu prea! Anunțul Guvernului cu privire la 23 ianuarie: Se recuperează într-o sâmbătă... Protest în centrul Capitalei. Peste 1000 de persoane au ieșit în stradă și protestează împotriva Legii grațierii și amni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x