Antena Căutare

Imaginile care au revoltat o țară întreagă. O fetiţă din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi chiar să consume alcool

O fetiţă este încurajată de părinţi să fumeze şi chiar să consume alcool. Avem imagini pe care nu le putem reda în totalitate. Sunt şocante, iar în centru se află o copilă de doi ani. Scenele care pot afecta emoţional au fost filmate în casa părintească, într-o comună din Tulcea.

Lângă fetiţă, stau ambii părinţi, o spune cel care a filmat. Adulţii îşi încurajează fetiţa de doi ani să fumeze. Ba chiar se amuză copios. Prea mică să realizeze ce se întâmplă, copila ascultă comenzile.

Ţine ţigara în mână ca un om mare, semn că nu ar fi prima oară când fumează. Adulţii se distrează când cea mică începe să tuşească şi îi oferă ceva de băut.

Imaginile scandaloase au fost filmate la o petrecere de bun venit dată în cinstea tatălui. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost o lună închis în Germania pentru furt. Săptămâna trecută s-a întors acasă, în judeţul Tulcea.

Felul în care părinţii îşi bat joc de încrederea propriului copil pentru simpla lor distracţie este şocant. Medicii psihiatri au analizat imaginile.

„Dacă e să luăm strict efectele medicale imediate, nicotina este o otravă foarte puternică. Într-un pachet de ţigări este o cantitate suficientă de nicotină încât să ompare un copil. Aici vorbim despre o crimă săvârşită prin dispreţ, prin batjocură şi prin caricaturizarea a tot ceea ce înseamnă să fii om”, spun specialiștii.

Nicotina dă tulburări de ritm cardiac şi afectează întreaga activitate cerebrală. E ca un drog pentru un copil de doi ani.

Scenele filmate de o rudă au fost trimise şi la protecţia copilului. Fetiţa, dar şi fratele ei ar putea fi luaţi din familie.

Ultima oră. Ce se întâmplă cu frații Cămătaru. Decizie grea pentru cei doi!... Alertă GENERALĂ în toată România. Ce s-a descoperit în laptele praf pentru bebeluși!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x