Antena Căutare

„Îmi pare rău, dar vreau să scap și de-abia aștept să văd ce e pe partea cealaltă.” Mama tinerei care s-a sinucis la Londra a făcut public biletul de adio scris în română de către fiica sa

Mama tinerei care s-a sinucis în Catedrala St Paul’s din Londra nu își revine din șoc. A făcut publice cele două bilete de adio scrise de Lidia către mama ei și către martorii care au luat parte la gestul ei suprem.

Mama tinerei care s-a sinucis în Catedrala St Paul’s din Londra nu își revine din șoc. A făcut publice cele două bilete de adio scrise de Lidia către mama ei și către martorii care au luat parte la gestul ei suprem. Cel în română este sfâșietor!

Ceea ce le face suferința și mai greu de suportat, este că familia nu înțelege cum a luat Lidia această decizie. Mama și cei doi frați ai săi spun că Lidia nu le-a dat motive de îngrijorare și că avut tot ce și-a dorit.

Cu toate acestea, mama a recunoscut că era o fire mai singuratică și că nu își găsea locul în această lume. „Lidia era fascinată de tot ce era frumos și îmi spunea în fiecare zi că lumea este un loc urât. Spunea că nu mai găsește nimic frumos în această lume”, le-a mărturisit femeia jurnaliștilor britanici.

Iată biletul în română adresat mamei sale:

Lidia își petrecea majoritatea timpului împreună cu familia, însă nu avea o relație bună cu tatăl ei pe care nu îl mai văzuse de 5 ani de când s-a mutat în Marea Britanie.

Foto: The Sun

Acum a ieșit la iveală. Gestul care CUTREMURĂ întreaga Românie. Ce a făcut una dintre fetele preotului Gavril în timp ce... Meteorologii anunță vreme rea: "De duminică, temperaturile vor scădea în toată țara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x