Antena Căutare

CRUZIME fără margini! Un bătrân a fost înjunghiat în stradă și lăsat într-o baltă de sânge

Un bătrân a fost înjunghiat în stradă, în Brașov, după ce nu a putut să-i ofere individului care l-a atacat mai mult de un telefon mobil.

Un bătrân a fost înjunghiat în stradă, în Brașov, după ce nu a putut să-i ofere individului care l-a atacat mai mult de un telefon mobil.

Lăsat într-o baltă de sânge, bărbatul de 82 de ani a fost salvat de o angajată SMURD, aflată în timpul liber. Femeia i-a acordat primul ajutor şi a chemat ambulanţa.

Bătrânul înjunghiat aseară a fost operat şi este acum internat la reanimare, la Spitalul Clinic de Urgenţă din Braşov.

Poliţia încearcă să dea de urma agresorului.

„Au fost obtinute ceva informatii referitoare la semnalmentele posibilului autor din acest caz. Ele au fost transmite echipelor atat pe raza municipiului, dar nu excludem nici posibilitatea ca el sa se fi deplasat si sunt vizate si localitatile limitrofe in acest moment”, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt Poliţia Braşov.

Nu este primul caz de acest gen din Brașov. La începutul lunii aprilie, alt bătrân a fost atacat de doi tineri într-un pasaj din centrul oraşului. Victima de atunci a fost lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului, chiar şi după ce leşinase din cauza durerii.

În cazul agresiunii de aseară, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a fost deschis un dosar pentru tentativă la omor.

Urmărire ca în filme în București, în miezul zilei! Un recidivist a zdrobit cinci mașini... Trei dintre suspecţii care ar fi vândut droguri în lumea showbiz-ului au petrecut noaptea în arest. Câți ani ar putea pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x