Antena Căutare

În ce condiții lucrează un mecanic de locomotivă, în România anului 2017. Cazul mamei care s-a sinucis alături de cei trei prunci scoate la iveală o realitate tristă: "Ajungi să ți se mai pună paie arse în cap și cu mizerii din astea"

După ce cazul înfiorător al unei mame care s-a sinucis alături de cei trei copii ai săi, aruncându-se în faţa unui tren, a îngrozit România, continuarea acestei poveşti tragice i-a revoltat şi mai mult pe oameni.

După ce cazul înfiorător al unei mame care s-a sinucis alături de cei trei copii ai săi, aruncându-se în faţa unui tren, a îngrozit România, continuarea acestei poveşti tragice i-a revoltat şi mai mult pe oameni.

Luarea deciziei de a i se întocmi dosar penal mecanicului a stârnit reacţii dure şi a scos la iveală o realitate tristă:

CUTREMURĂTOR! ”Își dădea cu pumnii în burtă ca să piardă sarcina!” Ce a scris femeia care s-a aruncat în fața trenului cu cele trei fetițe, pe biletul de adio

"Cam aşa arată condiţiile în care lucrează un mecanic de locomotivă. Sunt câteva poze făcute de mine şi două primite de la colegi. Cine nu mă crede pe cuvânt, poate să dea o tură în teren şi să vadă sau îl invit să vină cu mine un drum şi să se convingă. Și, după toate astea, ajungi să ți se mai pună paie arse în cap și cu mizerii din astea...de asta e totul cum e", a scris un internaut pe Facebook, alaturi de imaginile incredibile.

Sursa foto: Facebook / George Adrian

Te întorci de la mare? Trebuie să ai nervii tari. Traficul este blocat pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitală... S-a dus vara! Temperaturile SCAD BRUSC! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x