Antena Căutare

În sfârşit, specialiştii vin cu veşti mai bune! PROGNOZA METEO până pe 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru intervalul 29 septembrie-12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru intervalul 29 septembrie-12 octombrie

În TRANSILVANIA, regimul termic va marca o creştere la începutul intervalului de prognoză, spre valori medii de 21 de grade ziua şi 9 grade noaptea, dar ulterior, până pe 6 octombrie, temperaturile vor scădea cu 5…6 grade, în medie. În ultimele zile ale perioadei se vor înregistra valori maxime de 18 grade şi minime de 5…6 grade, caracterizând o vreme normală din punct de vedere termic pentru a doua decadă a lunii octombrie.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 1 -3 octombrie şi, din nou, în jurul datei de 7 octombrie, când izolat se pot cumula cantităţi de apă mai importante. În rest, doar izolat sunt posibile ploi slabe, de scurtă durată.

CRIŞANA
Vremea va fi caldă la începutul primei săptămâni de prognoză, când temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul a 22 de grade, iar cele minime vor atinge 11 grade în dimineaţa zilei de 2 octombrie. După această dată, un proces de răcire va determina scăderea regimului termic, spre valori medii de 18 grade ziua şi 6 grade noaptea, în jurul datei de 5 – 6 octombrie. Iar în ultima parte a intervalului de prognoză se va înregistra o uşoară creştere, de aproximativ 2 grade Celsius, atât la valorile maxime diurne cât şi la cele minime nocturne.

Ploi pe arii extinse şi izolat mai importante cantitativ se vor semnala în jurul datelor de 2, 3 şi 7 octombrie, iar în celelalte zile probabilitatea de ploaie va fi mai redusă.

VEZI AICI PROGNOZA METEO PENTRU TOATE ZONELE ŢĂRII

Atenţie, şoferi! Din 1 septembrie, o nouă lege intră în vigoare... ÎNFIORĂTOR: Primele mărturisiri făcute de iubita şoferului sinucigaş! Ce spune despre GESTUL extrem!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x