Antena Căutare

În timp ce în vestul Europei sunt 47 de grade, România a fost lovită de un ciclon polar. Anunț îngrijorător despre ninsoarea din mijlocul lui iulie: Ce se întâmplă?

In vestul Europei sunt 47 de grade, însă România a fost lovită de un ciclon polar, chiar în miezul verii! A nins în iulie de parcă vine Crăciunul! În ultimele zile, temperaturile au scăzut considerabil, a plouat cu găleata, iar în unele zone am avut parte de lapoviţă şi ninsoare.

In vestul Europei sunt 47 de grade, însă România a fost lovită de un ciclon polar, chiar în miezul verii! A nins în iulie de parcă vine Crăciunul!

În ultimele zile, temperaturile au scăzut considerabil, a plouat cu găleata, iar în unele zone am avut parte de lapoviţă şi ninsoare.

Ce se întâmpla cu vremea? Care e explicaţia pentru aceste fenomene extreme şi mai ales, când ne vom putea bucura iar de vară, aflăm de la climatologul Dumitru Baltă.

Muzeul Kitsch-ului din Bucureşti a fost jefuit! Trei indivizi au fugit cu leul aurit de la intrare: Directorul muzeului ... Meteorologii au făcut anunțul! Cum va fi vremea până la finalul lunii și la ce să ne așteptăm!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x