Antena Căutare

Încă un preot e chemat să dea explicaţii la Episcopia Maramureşului. Este suspectat că a lăsat însărcinată o măicuţă

După ce stareţul de la Mănăstirea Prislop a fost dat afară din cauza unei discuţii indecente cu un bărbat, dialog uluitor dezvăluit în exclusivitate la Observator, încă un preot e chemat să dea explicaţii la Episcopia Maramureşului.

După ce stareţul de la Mănăstirea Prislop a fost dat afară din cauza unei discuţii indecente cu un bărbat, dialog uluitor dezvăluit în exclusivitate la Observator, încă un preot e chemat să dea explicaţii la Episcopia Maramureşului.

Mai marii bisericii din zonă vor să afle dacă monahul este cel care în 2011 a lăsat însărcinată o măicuţă. Cei care urcă totuşi drumul anevoios spre schit află că stareţ al mănăstirii este un personaj cunoscut.

Cel despre care presa a scris ani la rând că în 2011, ar fi lăsat-o însărcinată, cu gemene, pe Măicuţa Sebastiana. În timp ce fosta măicuţă îşi creşte singură fetele, părintele e ocupat cu cele sfinte. Face calcule să vadă cât îl va costa pictura bisericii.

Acum câţiva ani avea alte probleme după ce s-a aflat de povestea de dragoste pe care ar fi trăit-o cu stareţa de mănstire. Măicuţa a fost exclusă din viaţa monahală până la majoratul fetelor. Dar n-a vrut să spună niciodată cine este tatăl. Un mister pe care încearcă acum să-l dezlege chiar Episcopia Maramureşului.

Este a doua anchetă pe care mai marii Episcopiei Maramureşului o pornesc în doar două zile. Ieri, l-au dat afară din Mănăstireai Prislop pe stareţul Celestin după ce, în urma dezvăluirilor făcute la Observator, acesta a recunoscut că a purtat o discuţie indecentă pe Facebook, cu un bărbat.

Preotul a fost mutat, în regim de pocăinţă, la o altă mănăstire. În nevinovăţia lui cred şi muncitorii care construiesc chilii la Prislop.

Imagini şocante într-un spital din Capitală. O pacientă este bătută crunt chiar de infirmiera care trebuia să aibă grijă... Veste bună! Încă un liber pentru români. Minivacanţa de patru zile de Sfânta Maria, aprobată de Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x