Antena Căutare

INCENDIU BAMBOO. Care este stare victimelor, în acest moment: "În timpul incendiului, au sărit pe geam"

Medicul coordonator al SMURD București, Bogdan Oprița, a că în urma incendiului de la clubul Bamboo nu sunt persoane cu arsuri, însă au fost persoane expuse la fum, una singură fiind în stare gravă și intubată, care se află în clinica ATI-Toxicologie de la Spitalul Floreasca.

Medicul coordonator al SMURD București, Bogdan Oprița, a că în urma incendiului de la clubul Bamboo nu sunt persoane cu arsuri, însă au fost persoane expuse la fum, una singură fiind în stare gravă și intubată, care se află în clinica ATI-Toxicologie de la Spitalul Floreasca.

Potrivit medicului, alte două persoane care au fost transportate la Spitalul Floreasca prezintă fracturi care urmare a faptului că au sărit de la etaj.

Bogdan Oprița a adăugat că persoanele care au fost transportate la spitalele bucureștene prezentau expunere la fum și hipotermie.

"Echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță au transportat, dintre cele aproape 50 de persoane care au fost asistate, jumătate — la spitalele Floreasca, Universitar, Sfântul Pantelimon și Elias, persoane care prezentau fie expunere la fum, fie hipotermie", a explicat Oprița.

O româncă care frecventa clubul, pe pagina oficială BAMBOO: „Asigurați-vă mai întâi ca aveți toate autorizațiile! Câți o... INCENDIU BAMBOO: Filmarea din timpul incendiului. Un martor a surprins momentul în care flăcările mistuiau clubul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x