Antena Căutare

INCENDIU într-un cămin studenţesc din Cluj-Napoca. 160 de persoane au fost evacuate! Studenții au fugit doar cu hainele de pe ei

Un incendiu a izbucnit, luni seară, într-o bucătărie din complexul studențesc "Haşdeu" din Cluj-Napoca și 160 de persoane au fost evacuate, fără să fie cineva rănit, informează Agerpres.ro.

Un incendiu a izbucnit, luni seară, într-o bucătărie din complexul studențesc "Haşdeu" din Cluj-Napoca și 160 de persoane au fost evacuate, fără să fie cineva rănit, informează Agerpres.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat că incendiul a fost stins imediat și că locatarii au putut să revină în cămin după circa o oră.

"Incendiul a izbucnit într-o bucătărie de la etajul 1, care a ars de la ceva oale uitate pe foc. N-a fost nimeni rănit, dar a fost evacuat tot căminul, 160 de persoane. Într-o oră s-a terminat totul, au revenit în cămin, pentru că numai bucătăria s-a distrus", a precizat Daniel Biriș.

Meteo, 21 noiembrie 2017. Vremea rămâne rece! Și, da, scoateți mănușile dn dulap, pregătiți fularele: VINE IARNA!... Scumpirile continuă: românii au de pierdut, iar alte state profită. Pe ce alimente de bază vom da mai mulți bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x