Antena Căutare

Un incendiu a izbucnit la Fabrica de Confecții din Târgu-Jiu. Sunt depozitate multe materiale combustibile în încăpere

Un incendiu a izbucnit la Fabrica de Confecții din zona Parcului Coloanei fără Sfârșit din Târg-Jiu. Pompierii intervin chiar în acest moment pentru stingerea focului.

Un incendiu a izbucnit la Fabrica de Confecții din zona Parcului Coloanei fără Sfârșit din Târg-Jiu. Pompierii intervin chiar în acest moment pentru stingerea focului.

Situația este delicată deoarece în încăperea de 50 de metri pătrați sunt depozitate multe materiale combustibile, în special umerașe.

"Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea lui. Incendiul se manifestă într-o încăpere cu o suprafață de 50 de metri pătrați, fără posibilitatea de propagare. La fața locului, pompierii intervin cu două autospeciale cu apă și spumă și o autoplatformă pentru lucrul la înălțime. Nu au fost persoane evacuate", a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, pentru Agerpres.

Urmează ca pompierii să stabilească împrejurările și cauzele care au dus la producerea evenimentului.

Iarna îşi intră în drepturi. Vin ninsorile în țară! Care sunt zonele afectate... Un TIR încărcat cu 42 de tone de azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN2C, la 2 kilometri de Padina. Mihăileşti la indigo?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x