Incendiu puternic la o fabrică de uleiuri esenţiale de la periferia oraşului Orăştie! O persoană a fost grav rănită, alte patru s-au intoxicat cu fum

 

Flăcări violente şi panică în Orăştie! Sute de localnici au fost evacuaţi în toiul nopţii, de frica fumului toxic degajat într-un incendiu de proporţii la o fabrică de uleiuri esenţiale de la periferia oraşului.

O persoană a fost grav rănită, iar alte patru s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu puternic izbucnit marţi după-amiază la o fabrică de vopseluri din Orăştie, cel mai probabil în urma unei explozii.

Focul a cuprins o hală cu patru niveluri, pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, iar intervenţia pompierilor este extrem de dificilă, fiind chemate în sprijin echipaje din alte trei judeţe.

Autorităţile locale au activat sistemul de alarmare a populaţiei, din cauza cantităţii mari de fum, iar în cursul serii au decis evacuarea a aproximativ 300 de oameni care locuiesc în blocurile aflate în apropierea fabricii, avertizând asupra "riscului pentru sănătatea populaţiei".

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe