Antena Căutare

Incident grav la Iași. Mai mulți copii s-au sufocat, jucând jocul "Balena Albastră". Mimau moartea în sala de clasă

Cinci copii din Iași au fost găsiți asfixiați, după ce au jucat Balena Albastră, joc din care au murit deja mai bine de 100 de copii în lumea întreagă. Cel care a sunat la 112 a fost profesorul de sport.

Cinci copii din Iași au fost găsiți asfixiați, după ce au jucat Balena Albastră, joc din care au murit deja mai bine de 100 de copii în lumea întreagă. Cel care a sunat la 112 a fost profesorul de sport.

Balena Albastră este un joc din mediul online care îi manipulează pe tineri să completeze 50 de sarcini, pe parcursul a 50 de zile. Prima sarcină presupune încrustarea pe mână, cu ajutorul unei lame de ras #F58.I ar alte sarcini ulterioare îți cer să realizezi o balenă.

De asemenea, sunt nevoiți să vizioneze filme horror și să se trezească la ore neobișnuite din noapte. Ș, pentru a demonstra că și-au dus la bun sfârșit obligațiile, trebuie să trimită o poză doveditoare. Ultimul nivel al jocului le cere acestora să se sinucidă

Veşti proaste pentru românii cu rate şi chirii în euro! Moneda europeană a crescut din nou, astăzi... Meteorologii aduc veşti rele! Nu scăpăm de ploi şi ninsori. Prognoza meteo pentru weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x