Antena Căutare

ÎNFIORĂTOR! Au găsit-o MOARTĂ, cu trupul plin de URME suspecte: ”Nu știm ce sunt, trebuie să ne spună legiștii”

Descoperire macabră,  făcută sâmbătă, de polițiști. O femeie de 79 de ani a fost găsită moartă, în apartamentul în care locuia. Poliţiştii spun că trupul femeii prezintă urme de muşcături, cel mai probabil de la câinii comunitari pe care îi deţinea.

Descoperire macabră, făcută sâmbătă, de polițiști. O femeie de 79 de ani a fost găsită moartă, în apartamentul în care locuia. Poliţiştii spun că trupul femeii prezintă urme de muşcături, cel mai probabil de la câinii comunitari pe care îi deţinea.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, o femeie de 79 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa din Titu, după ce un vecin a sunat la Poliţie.

Astfel, a fost solicitat ajutorul pompierilor, care au intrat în apartamentul în care femeia locuia singură.

Conform Poliţiei, cadavrul prezintă posibile urme de muşcături canine, cel mai probabil de la propriii câini, întrucât primele informaţii arată că femeia avea doi câini comunitari.

În acest caz, se desfăşoară cercetarea la faţa locului şi se va întocmi un dosar penal pentru ucidere din culpă. Corpul femeii va fi preluat de Medicina Legală pentru autopsie.

S-a DECIS! Milioane de români vor beneficia GRATUIT de aceste servicii medicale... Principesei Margareta i s-a făcut rău la o ceremonie publică! Două persoane au ajutat-o să meargă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x