Antena Căutare

Institutul Național de Fizică a Pământului anunță CUTREMUR în Vrancea! Un nou seism a zguduit țara noastră

CUTREMUR în zona Vrancea-Buzău, anunță Institutul Național de Fizică a Pământului. Potrivit INFP.ro, seismul a avut loc la o adâncime de 145 de kilometri.

Cutremur cu magnitudine 3.5 în zona Vrancea-Buzău, anunță Institutul Național de Fizică a Pământului. Potrivit INFP.ro, seismul a avut loc la o adâncime de 145 de kilometri.

Seismul a avut loc la ora locala 22:22. Conform datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, epicentrul cutremurului a fost localizat in Subcarpatii Buzaului, zona PATARLAGELE, judetul Buzau.

Cutremurul s-a produs la adancimea de 145 km si a avut magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter.

Potrivit specialiştilor, un cutremur de adâncime mare, cu magnitudine peste 7 grade, poate fi periculoas pentru România. Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, susţine însă că un cutremur foarte mare nu se va produce prea curând pe teritoriul ţării noastre, scrie romaniatv.net





Un anunţ ŞOCANT! Pământul fierbe, oceanele clocotesc şi omenirea se îndreaptă spre CEL MAI CALD AN din istorie... Scorpionii, în culmea fericirii! Primesc un dar minunat! Previziunile zilei, aduse de Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x