Antena Căutare

Ionuţ Barbu şi Elena Popescu, nu v-am uitat! Imaginea de coşmar a tragediei de la Mihăilești, încă vie în mintea și sufletul supraviețuitorilor

Momente dureroase astăzi, în Mihăileşti. Locul unde şi noi am pierdut doi colegi. S-au aprins lumânări, s-au depus coroane, iar familiile s-au recules.

Momente dureroase astăzi, în Mihăileşti. Locul unde şi noi am pierdut doi colegi. S-au aprins lumânări, s-au depus coroane, iar familiile s-au recules.

Pe 24 mai 2004, 18 oameni au murit, după ce un camion încărcat cu azotat de amoniu a luat foc şi a explodat. Printre victime au fost şi doi jurnalişti ai Antenei 1: Ionuţ Barbu şi Elena Popescu. Alţi 13 oameni au fost răniţi.

"Urăsc când aud de Mihăilești. Urăsc ziua, ora, ceasul. De 13 ani, nu am parte decât de durere". 24 MAI, o dată cu ecou în sufletul familiior celor șapte pompieri morți în tragedia de la Mihăilești

Suflul deflagraţiei s-a simţit şi la zeci de kilometri distanţa, asemenea unui cutremur. Supravieţuitorii catastrofei trăiesc şi azi cu imaginea de coşmar a acelor clipe.

După un proces care a durat 4 ani, au fost găsiţi vinovaţi directorii firmelor de transport şi al combinatului Doljchim. Cei 3 au fost condamnaţi la câte 4 ani de închisoare, iar firmele lor au plătit daune de sute de mii de euro.

De meserie erou! La 13 ani de la tragedia de la Mihăilești, Sorin Teșcan continuă să facă ce știe el mai bine: să salveze vieți! „Am rămas cu o rană adâncă în suflet...”

ATENTAT ÎN MANCHESTER. Olivia, copila cu ochii verzi, a mers să-și vadă idolul, dar și-a întâlnit moartea. O româncă ar ... Revoltător! Carne de pui cu viermi, legume şi fructe mucegăite, pe rafturile unui supermarket!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x