Antena Căutare

Ipoteză ȘOC în cazul „Mașinii din Dunăre”. Totul se schimbă într-o singură zi!

Ancheta în cazul maşinii căzute în Dunăre ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Doi părinţi şi doi copii s-au înecat, însă doar trupul mamei a fost găsit pe malul sărbesc al fluviului. Iar familia acuză că nu poate primi cadavrul. Mama ar fi fost deja îngropată de autorităţile vecine. Procurorii se pregătesc să refacă acuzaţiile, după ce vor primi rezultatul necropsiei.

În maşina care ar fi trebuit să ducă o familie acasă au fost găsite doar câteva haine. După zile întregi de căutări, Dunărea a scos pe malul sârbesc trupul mamei la aproape 60 de kilometri distanţă de locul accidentului.

Tatăl, fiul de 22 de ani şi mezinul de 3 ani sunt căutaţi încă. Din maşina lor a trăit doar şoferul. E martorul cheie în dosar, dar şi omul care poate avea răspunsuri vitale pentru anchetă. Spre el arată rudele dispăruţilor. Avea permis de câteva luni şi ar fi condus imprudent într-o curbă.

E jale! Milioane de șoferi din România sunt în pericol. „Nu va scăpa nimeni. E ca la Big Brother!”... Atenție, părinți! Urmează Balurile Bobocilor, iar copiii noștri sunt în mare pericol! Ce se întâmplă în aceste zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x