Antena Căutare

O familie din Constanța va avea o viață de trei ori ca în filme! Îşi doreau să devină părinţii unei fetiţe, dar Dumnezeu le-a dat trei

Îşi doreau să devină părinţii unei fetiţe, dar Dumnezeu le-a dat trei. Minunea a schimbat viaţa unei familii din Năvodari.

Îşi doreau să devină părinţii unei fetiţe, dar Dumnezeu le-a dat trei. Minunea a schimbat viaţa unei familii din Năvodari. Karina, Ema şi Maia şi-au bucurat nespus părinţii, dar şi pe fratele mai mare, care deja le adoră şi le aşteaptă la joacă. Mama lor a rămas însărcinată pe cale naturală, caz foarte rar când e vorba de tripleţi.

Mati, frăţiorul tripletelor, este emoţionat. Îşi dorea un partener de joacă, dar a aflat că se va juca, de fapt, într-o mare gaşcă. Şi tatăl lui este bucuros că familia s-a mărit considerabil.

Mati împreună cu tatăl său

Mama tripletelor a dus o sarcină dificilă, mai ales că fetele au luat în greutate în cele nouă luni.

Momentul în care le-a ţinut în braţe pe micuţe, însă, a fost nepreţuit, deşi atunci când a făcut prima ecografie, mama nu a primit uşor vestea medicului.

Părinţii se pregătesc pentru o viaţă ca-n filme. Nu le va fi uşor cu trei bebeluşi şi asta au observat deja.

În ultima perioadă, în spitalul din Constanţa s-a înregistrat doar câte o serie de tripleţi pe an. Fetiţele vor purta şi nume sfinte.

În câteva zile, surorile vor ajunge acasă, în camera deja amenajată cu trei pătuţuri.

Vine o criză mai mare decât cea din 2008? Cele mai mari cumpene pentru România de anul acesta... Europol a dat lista! Gregorian Bivolaru și încă un român se numără printre cei mai căutaţi infractori din Europa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x