Antena Căutare

Iubita medicului impostor face declarații sfidătoare: "De unde atâta siguranță pe voi că este un doctor fals?"

Judecătorii au respins cererea italianului Matteo Politi de a fi pus în libertate. Avocatul falsului medic italian spune că acesta este ţinut pe nedrept în arest pentru că nu reprezintă un pericol public

Judecătorii au respins cererea italianului Matteo Politi de a fi pus în libertate. Avocatul falsului medic italian spune că acesta este ţinut pe nedrept în arest pentru că nu reprezintă un pericol public.

Mai mult, falsul estetician îşi cheamă victimele la mediere. Politi vrea să se împace la mediator cu toate părţile vătămate.


Falsul medic a operat la clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără a avea studii medicale, deşi conform CV-ului absolvise universităţi prestigioase, scrie Libertatea, care precizează că bărbatul, pe numele real Matteo Politi şi fost valet de parcare, nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz. Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze.

Ultima decizie a Ministrului Educației. Va înlocui orele de Educație Fizică pentru cei mici cu alte materii... Cruzime fără margini! Un bărbat, surprins în timp ce bătea cu sălbăticie un cal! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x