Antena Căutare

Jaf ca în filme la o casă de amanet din Piatra Neamţ! Metoda folosită de hoț întrece orice imaginație!

Un bărbat a vrut să dea lovitura la o casă de amanet din centrul oraşului Piatra Neamț, în speranţa că va pleca încărcat cu bijuterii şi alte bunuri de valoare. Şi a pus la cale o strategie demnă de un scenariu de la Hollywood!

Jaf ca în filme la o casă de amanet din Piatra Neamţ! Metoda folosită de hoț întrece orice imaginație!
Un hoț din Piatra Neamț a spart o casă de amanet mai ceva ca-n filme!

Un bărbat a vrut să dea lovitura la o casă de amanet din centrul oraşului Piatra Neamț, în speranţa că va pleca încărcat cu bijuterii şi alte bunuri de valoare. Şi a pus la cale o strategie demnă de un scenariu de la Hollywood!

Hoţul din Piatra Neamț a intrat, mai întâi, prin efracţie într-o covrigărie, apoi a spart zidul care dădea într-o cafenea, unde a repetat operaţiunea. Numai că acolo i s-a înfundat.

A încercat să găurească zidul exact în zona în care, în magazinul de bijuterii, era un dulap metalic prevăzut cu senzori de vibraţie.

Alexandru Arşinel a cântat și a plâns, cu gândul la Stela Popescu, după ce a fost la un pas de moarte! Un infarct l-a trimis pe masa de operație a medicilor

Iar alarma s-a declanşat şi l-a dat în vileag. Camerele de supraveghere au surprins un singur hoţ, îmbrăcat în negru și cu cagulă.

Polițiștii cred, însă, că hoțul ar fi avut un complice şi încearcă să dea de urma celor doi vinovați de acest jaf.

Parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai are loc astăzi, la Curtea de Argeş!... Bătaie cu topoare şi săbii în Vaslui, după ce niște tineri au iscat scandal! Imaginile sunt șocante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x