La școală, ca în junglă! Un elev de clasa întâi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă după o altercaţie cu un coleg

 

Un elev de clasa întâi de la o şcolă din judeţul Argeş a ajuns de urgenţă la spital, fiind supus unei intevenţii chirurgicale, după ce s-a lovit puternic în zona lombară în urma unei altercaţii cu un coleg. În urma incidentului. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Argeş au dispus verificări.

 

Un copil în vârstă de şapte ani şi cinci luni, elev în clasa întâi la şcoala din localitatea argeşeană Costeşti, a ajuns de urgenţă la spital, miercuri seară, fiind supus unei intervenţi chirurgicale în urma unei altercaţii cu un coleg.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţan Argeş, Dumitru Tudosoiu, băiatul, elev în clasa întâi, s-a lovit de o balustradă din incinta şcolii după ce a fost îmbrâncit în pauza de la mijlocul orelor de curs de către un coleg.

Imediat după lovitură, băiatul nu a spus nimic învăţătoarei, el continuând orele de curs şi participând inclusiv la ora de sport.

Pe seară, după ce a mâncat şi a dormit, el s-a plâns de dureri, iar părinţii l-au dus la Spitalul dePediatrie, unde medicii au constatat că unul dintre rinichi este deplasat în urma loviturii.

În aceste condiţii, cadrele medicale au efectuat o intervenţie chirurgicală de urgenţă, iar în prezent copilul se simte bine, fiind internat.

O echipă de anchetă din cadrul IŞJ Argeş s-a deplasat, joi, la şcoala din Costeşti pentru a discuta cu conducerea şcolii şi pentru a verifica împrejurările în care s-a produs incidentul.

Sesizaţi cu privire la acest caz, şi poliţiştii argeşeni au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti