Antena Căutare

Lidia luptă pentru viața ei, după atacul din restaurantul românesc din Franța. Românca a fost arsă pe 85% din suprafața corpului

Doi români şi o tânără din Republica Moldova au fost răniţi în atacul cu cocktailuri Molotov din Paris. În stare critică este Lidia, o fată din Bistriţa Năsăud, care s-a aflat la doi paşi de atacatori. Explozia din restaurantul românesc i-a provocat răni profunde pe tot corpul. Doar unul dintre suspecţi a fost prins.

Doi români şi o tânără din Republica Moldova au fost răniţi în atacul cu cocktailuri Molotov din Paris. În stare critică este Lidia, o fată din Bistriţa Năsăud, care s-a aflat la doi paşi de atacatori. Explozia din restaurantul românesc i-a provocat răni profunde pe tot corpul.

Are numai 23 de ani şi şanse mici de supravieţuire. A fost arsă pe 85% la sută din suprafața corpului, după ce trei indivizi mascaţi au aruncat cu cocktailuri Molotov în restaurantul din suburbia Parisului, unde românca muncea. Acasă, la Rodna, apropiaţii se roagă pentru ea.

Bătaie băiețească între patru eleve! Tinerele s-au lovit cu pumnii şi picioarele, până când una dintre ele a ajuns la Ur... Tarifele de roaming din interiorul Uniunii Europene au fost eliminate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x