Antena Căutare

Localnicii unei comune din Caraș Severin au înlemnit când au văzut ce se găsește într-un izvor! Ce conține apa! (VIDEO)

Recent, nişte întreprinzători români au început să exploateze izvorul unei comune sărace din Caraș Severin, dar nu mic le-a fost șocul când au văzut peste ce au dat! Localnicii nu-și mai revin din uimire!

Recent, nişte întreprinzători români au început să exploateze izvorul unei comune sărace din Caraș Severin, dar nu mic le-a fost șocul când au văzut peste ce au dat! Localnicii nu-și mai revin din uimire!

Descoperirea a adus motiv de surprindere și de bucurie pentru toți. Ce-i drept, oamenii ştiau de mult timp că apa aceea e cea mai sănătoasă, dar nu credeau să vadă pe cineva care să investească în lichidul cu aur.

Într-o comună săracă din Caraş Severin există o comoară: apă cu aur! De fapt, nu doar cu aur, ci şi cu argint, plus nişte minerale foarte bune pentru organism, cum ar fi calciul şi magneziul.

Apa nu-şi pierde din proprietăţi. Este o apă care iese constant la 12 grade. O apă naturală care nu suferă nicio îmbunătăţire în procesul de îmbuteliere.

Argintul este duşmanul infecţiilor, iar aurul este aliatul frumuseţii.

Nicăieri în lume nu există apă naturală atât de bogată în coloizi de aur şi argint ca aceea din Ocna de Fier. A fost medaliată cu trei stele în Bruxelles, iar casele mari dau şi trei euro pe o sticlă de 700 de mililitri.

Fabrica lucrează numai la comandă şi livrează apa în Statele Unite, dar şi în China şi Emiratele Arabe, unde a şi obţinut, recent, o distincţie.

Fabrica a fost deschisă în urmă cu un an şi i-a bucurat pe localnici.

În prima etapă, investiţia s-a ridicat la 3 milioane de euro, dar, pentru 2018, se vor mai investi aici un milion şi jumătate de euro.

Cel mai șmecher șofer din Gorj a făcut show! Ce număr și-a pus la mașină ca să arate că e rege? (VIDEO)... ALOCAȚII COPII 2018. Schimbare uriaşă. Câți bani vor primi părinții de la stat pentru copii! Guvernul a făcut anunțul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x