Antena Căutare

Lovitură de grație pentru toți pensionarii! Vor plăti mai mult pentru impozite!

Există două categorii de familii care vor plăti mai mulți bani, după noua grilă de impozitare, susține preşedintele Blocului Naţional Sindical.

Este vorba despre pensionarii cu venituri mici și depre familiile monoparentale, care vor fi păgubite de impozitul global, după cum a spus Dumitru Costin, luni, la Antena 3.

Anunț de ultimă oră. Proprietarii unor astfel de case vor plăti impozite de șase ori mai mari!

”Majoritatea cetățenilor vor avea de câștigat, vor plăti mai puține impozite, vor rămâne cu mai mult net, însă există două categorii de familii care vor plăti mai mulți bani pe noul sistem. Spre exemplu, o familie formată din doi pensionari, unde fiecare pensie e mai mică de 2.000 de lei. La un venit cumulat pe familie de 3.500 e lei, azi nu se plătește nimic. De la 1 ianuarie 2018, vor plăti 600 de lei. Deci, 50 de lei pe lună”, a spus preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Horoscopul zilei de 15 mai - Nativilor acestei zodii le ies toate planurile! Este cea mai bună zi a lunii mai!... Primăria introduce noi amenzi pentru bucureșteni. Sancțiuni de la 1.000 la 5.000 de lei pentru cei care nu-și îngrijesc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x