Antena Căutare

Atenție mare, șoferi! Zona în care ați putea simți că îmbătrâniți în trafic, în următoarele ore

O serie de lucrări de reparaţii la carosabil se desfăşoară, marţi, până la ora 18.00, pe DN 7, în localitatea Bujoreni din judeţul Vâlcea. Centrul Infotrafic a precizat că din cauza lucrărilor, în această  zonă s-ar putea forma coloane de maşini.

O serie de lucrări de reparaţii la carosabil se desfăşoară, marţi, până la ora 18.00, pe DN 7, în localitatea Bujoreni din judeţul Vâlcea. Centrul Infotrafic a precizat că din cauza lucrărilor, în această zonă s-ar putea forma coloane de maşini.

Lucrările de reparaţii la carosabil vor fi efectuate pe DN 7, între kilometrii 180 şi 184, în localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea.

Aceste lucrări se vor desfăşura mai întâi pe sensul Râmnicu Vâlcea - Sibiu, după care și pe celălalt sens de mers.

Zona este de obicei circulată, motiv pentru care se aşteaptă să se formeze coloane de autoturisme.

Şoferilor li se recomandă să circule cu atenţie sporită, să nu facă depăşiri riscante şi să păstreze distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, în situaţia în care autovehiculul din faţă frânează brusc.

Cine poate beneficia de VOUCHERELE de 9000 de lei oferite de stat? Aceasta este lista de condiții pe care trebuie să le ... Probleme în lanț pentru proprietarii de mașini diesel. Sunt chemați DE URGENȚĂ în service...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x