Antena Căutare

Luna MAI vine cu SURPRIZE pentru majoritatea zodiilor! Horoscopul îți arată ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine!

Luna mai vine cu multe surprize pentru majoritatea zodiilor. Unii dintre nativi trebuie să aibă grijă, căci se pot confrunta cu situații tensionate.

Luna mai vine cu multe surprize pentru majoritatea zodiilor. Unii dintre nativi trebuie să aibă grijă, căci se pot confrunta cu situații tensionate.

Horoscopul lunii mai 2015 aduce o serie de imbunatatiri pentru majoritatea zodiilor, datorita influentelor Soarelui. Dupa o perioada in care energia acestuia a fost ceva mai scazuta, Soarele isi ia revansa in luna mai si aduce un nou val de pozitivism.

Mercur isi va exercita si el influenta; de data aceasta, va fi una benefica tuturor semnelor zodiacale. Asadar, pentru cei care au pornit o afacere sau isi doresc sa faca acest lucru, acesta este momentul ideal, iar sansele de reusita sunt foarte mari . In plus, influenta pozitiva a lui Venus ne scuteste de problemele majore de sanatate si aduce, in schimb, o perioada benefica procreerii.

Citește aici mai multe detalii despre cum îți va merge în luna mai!

Meteorolog ANM: Soare la munte, ploi la mare! Totul despre vreme în mini-vacanța de 1 Mai... Ce le SUPĂRĂ pe femei, în funcție de ZODIE! Horosocpul nervilor îți arată cum să te păzești de certuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x