Antena Căutare

Mai multe companii aeriene, printre care și Tarom, au anulat cursele spre Tel Aviv

Mai multe companii aeriene americane şi europene, printre care şi Tarom, şi-au anulat, temporar, zborurile către Tel Aviv, din cauza violenţelor din regiune.

Mai multe companii aeriene americane şi europene, printre care şi Tarom, şi-au anulat, temporar, zborurile către Tel Aviv, din cauza violenţelor din regiune.

"Ca urmare a mesajelor primite din partea autorităţilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucureşti din data de 22.07.2014 a fost anulată pentru că nu putea fi operată în siguranţă", anunţă Tarom într-un comunicat.

"Pasagerii cursei TAROM, Bucureşti-Tel Aviv-Bucureşti, care a fost anulată beneficiază de asistenţă", dă asigurări compania.

"In funcţie de evoluţia evenimentelor, vă vom ţine la curent cu privire la următoarele curse pentru această destinaţie", se mai arată în comunicat.

Marţi seara, Agenţia europeană pentru siguranţa aeriană (AESA) a recomandat companiilor europene să evite cursele aeriene spre Israel până la stabilizarea situaţiei, din cauza riscului unor atacuri cu rachetă.

AESA a luat această decizie după un atac cu rachete care a avut loc în apropierea aeroportului din Tel Aviv.

Mai devreme, companiile aeriene Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis, de asemenea, suspendarea zborurilor spre Israel.

Caz ȘOCANT! I-a rămas un ac în dinte, iar ce a urmat depășește orice imaginație... Atenţie! Meteorologii au emis COD PORTOCALIU de inundaţii! Iată zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x