Antena Căutare

Un virus periculos e din ce în ce mai prezent în România! Numărul cazurilor a crescut de trei ori într-o săptămână

Peste 20 cazuri noi de gripă au fost confirmate în perioada 12-18 ianuarie, de trei ori mai multe decât în săptămâna trecută, când au fost şase cazuri, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

În perioada 12-18 ianuarie, au fost confirmate de trei ori mai multe cazuri de gripă decât în săptămâna trecută, când au fost şase cazuri, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

În acest interval au fost semnalate 21 cazuri confirmate cu virus gripal, toate fiind înregistrate la persoane nevaccinate.

Potrivit CNSCBT, la nivel naţional, numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute a fost, în ultima săptămână, de 85.810, cu 10,8% mai mai mare faţă de săptămâna precedentă.

Până în prezent, nu a fost comunicat în acest sezon niciun deces la caz confirmat cu virus gripal. Cele mai multe cazuri de gripă au fost în Iaşi, Bucureşti, Sibiu, Dolj, Ilfov, Bacău, Constanţa şi Suceava.

SCHIMBĂ O VIAȚĂ - Premiantele fără acoperiș... Pământul, pe zi ce trece mai agitat! Un cutremur de 6,8 grade s-a produs în urmă cu puţin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x