Antena Căutare

Manelele au răsunat, astăzi, la Muzeul Ţăranului Român din București: „Noi, în general, vinerea şi sâmbăta ridicăm o casă, spargem lemne"

Un nou scandal a izbucnit la Muzeul Ţăranului Român chiar în urmă cu doar câteva momente. Un grup de protestatari a intrat la proiecţia filmului "Soldaţii. Poveste din Ferentari" şi au pus manele pe telefonele mobile pentru a opri vizionarea.

Mai mulţi protestatari au intrat la proiecţia filmului "Soldaţii. Poveste din Ferentari" şi au pus manele pe telefonele mobile pentru a opri vizionarea.

După câteva minute de la începerea proiecţiei filmului semnat de Ivana Mladenovic, mai multe persoane au făcut gălăgie şi au proiectat lumini pe ecran, iar poliţia a fost chemată să evacueze sala. Un bărbat a fost escortat, iar alţii au părăsit de bunăvoie sala. În urma acestui incident, proiecţia filmului a fost reluată.

Înainte cu o oră de începerea proiecţiei, aproximativ 30 de persoane au protestat în faţa Muzeului Ţăranului Român, considerat „templu unde se păstrează valori”, unde nu consideră firesc să fie făcută „propagandă homosexuală”.

Despre film şi proiecţia lui, Dan Grăjdeanu - cel care a condus manifestaţia paşnică - a spus că a aflat din presă, ba chiar că a venit la chemarea „celor care au pus filmul”.

Ei, punând filmul, ne-au chemat. Am venit să apărăm ţăranul român”, a explicat el.

Grupul este unul organizat. Poartă numele de Frăţia Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă, iar menirea lui este „de a face fapte bune”.

„Noi, în general, vinerea şi sâmbăta plecăm, ridicăm câte o casă, ajutăm la ridicarea unei biserici, spargem lemne pentru câte un azil de bătrâni, mergem la inundaţii, încercăm să ne bucurăm de clipe frumoase petrecute între oameni cu valori comune făcând ceva util”, a spus Dan Grăjdeanu.

Protestul s-a încheiat după aproximativ 30 de minute, cu o rugăciune şi un cântec „patriotic”.

Sunt focare de gripă în mai multe oraşe. Medicii sunt în alertă: Cum deosebești gripa de o banală răceală... Mândria românilor, la un pas de dispariție! Zidul Cetății Sighișoara se prăbușește, de la o zi la alta. Dezastrul, surpr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x