Antena Căutare

Mare atenție! Au fost depistați mai mulți ESCROCI în trafic. Fac bani de pe urma ȘOFERILOR, apelând la această metodă

A apărut o nouă metodă de a face bani de pe urma șoferilor ce merg regulamentar. O parte dintre aceștia provoacă accidente minore, din care ei ies victime, ca mai apoi să ceară despăgubiri. 

A apărut o nouă metodă de a face bani de pe urma șoferilor ce merg regulamentar. O parte dintre aceștia provoacă accidente minore, din care ei ies victime, ca mai apoi să ceară despăgubiri.

Oamenii fac în așa fel încât să fie accidentați de o altă mașină, pentru a primi bani. Chiar dacă circulați regulamentar, puteți fi victimă unor șarlatani care inventeaza ciocniri în trafic pentru a primi bani cu forță.

Un astfel de incident ar fi fost suprins in trafic de un șofer, care s-a trezit brusc cu o mașină în față. După ce ambele mașini au tras pe dreapta, din autoturismul avariat au coborat 5 indivizi nervoși din cauza problemei create. Aveți mare grijă!

Dezamăgire cruntă! Statul nu dă noi bani pe meșterii tradiționali. "Mă doare sufletul"... Dezvăluiri inedite! Un fost angajat Hexi Pharma susține că Dan Condrea ar fi notat într-un laptop toate şpăgile date...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x