Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, cea care a prevăzut tragedia din Colectiv, avertizează: "Va fi o explozie portocalie sub forma unei ciuperci imense"

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție. Femeia care a prevăzut tragediile ultimilor ani care au avut loc în țară și în afară a spus că vor urma cutremure mari.

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție. Femeia care a prevăzut tragediile ultimilor ani care au avut loc în țară și în afară a spus că vor urma cutremure mari.

"Nu mi s-a descoperit locul şi ziua în care se va produce acest cutremur scurt, dar noi ştim că România este ocrotita de astfel de dezastre naturale”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

„Este adevărat că sunt şi cutremure mai mari la noi în ţară, dar nu atât de mari încât să se dărâme clădiri şi să moară oameni. Toate acestea au rolul de a reaşeza Pământul şi nicidecum de-a înghiţi tot ce este pe el.

Să nu ne temem dragilor de cutremurul mare pe care-l tot anunţă specialiştii din România. Acesta nu va veni! Nu încă!", a mai scris clarvăzătoarea.

Nu e prima profeție pe care o face. Iată ce a declarat recent: „Din păcate, dragilor, evenimentele periculoase pentru întreaga omenire se precipită din pricina neînţelegerii a doi şefi de state cărora li se pare că au dreptate fiecare în parte.

Chiar în timp ce scriam aici pe Blog vedeam înspre Apus, deși eram cu ochii pe monitor, un Cer ca un amurg, iar jos pe Pământ văd cum are loc o explozie portocalie sub forma unei ciuperci imense".


Ce avere impresionantă lasă Regele Mihai celor cinci fiice ale sale... Regele Mihai a murit. Oamenii continuă să-i aducă un omagiu regelui Mihai la Palatul Regal și Palatul Elisabeta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x