Antena Căutare

Ne vom topi, pur și simplu! Sfârșit de iunie „în clocot”, nu alta! Vine canicula, nu-ți uita acasă sticla cu apă și ochelarii de soare

Vremea va fi caniculară  în cea mai mare parte a ţării, pe arii extinse în sudul şi în estul ţării disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, iar în Oltenia, local în Muntenia şi izolat în Moldova va fi caniculă, informează ANM.

Vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării, pe arii extinse în sudul şi în estul ţării disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, iar în Oltenia, local în Muntenia şi izolat în Moldova va fi caniculă, informează ANM.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, disconfortul termic va fi ridicat cu un indice temperatură-umezeală (ITU) care va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în regiunile sud-vestice şi sudice, iar local în Oltenia şi izolat în Banat şi în Muntenia, după-amiaza, va fi caniculă. Cerul va fi variabil şi mai ales în a doua parte a zilei şi în prima parte a nopţii vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, la deal, la munte, local în sud, în centru, în est şi izolat în celelalte regiuni. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi se menţin condiţiile pentru căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral şi 37 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 12 şi 22 de grade.

Sursă: ANM

BACALAUREAT 2017. Nu s-au lăsat nici anul ăsta! AŞA au încercat mai mulți elevi să fraudeze examenul... BACALAUREAT 2017. Azi, 27 iunie, elevii susţin examenul la LIMBA MATERNĂ. Model de subiecte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x