Antena Căutare

Meteorologii au emis PROGNOZA METEO PE TREI LUNI! Temperaturi ridicate şi ploi prea puţine

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi în general deficitare.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi în general deficitare.

AUGUST 2017: Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice în sudul, sud- estul şi vestul ţării şi apropiate de normal în rest.

Precipitaţiile totale lunare vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, iar cantităţile cele mai scăzute se vor acumula în regiunile sudice, estice şi vestic.

SEPTEMBRIE 2017: Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decât media multianuala îndeosebi în sud - estul, sudul şi vestul ţării.

Cantităţile totale de precipitaţii vor fi în general deficitare, exceptând regiunile nordice şi centrale unde, local, vor fi apropiate de normă climatologica.

OCTOMBRIE 2017:Temperatura aerului va putea avea valori peste media climatologica în sud, sud - est şi local în vest şi apropiate de normal în restul ţării.

Precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinţă spre excedent în regiunile centrale şi local în cele vestice şi estice.

Pentru uni elevii, emoțiile n-au luat sfârșit! Noutăţile de la Bacalaureat 2017, în sesiunea din toamnă... Credință cu pumni și picioare! Sărbătoarea de Sfântul Ilie s-a lăsat cu îmbrânceli la o biserică din Argeş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x