Antena Căutare

Meteorologii au făcut anunțul. Cum va fi vremea de Paște în 2017. Surprizele sunt și mai mari de 1 mai!

Pentru prima dat în ultimii ani, românii vor petrece cea mai importantă sărbătoare religioasă a primăverii pe o vreme neobișnuită

Pentru prima dată în ultimii ani, românii vor petrece cea mai importantă sărbătoare religioasă a primăverii pe o vreme neobișnuită. Spunem asta pentru că temperaturile din precedenții ani au fost neobișnuite.

De data asta specialiștii ne informează că vom petrece o sărbătoare pascală ca la carte, cu temperaturi ce nu vor depăși 18 grade Celsius, iar vremea va fi la fel de frumoasă și pe 1 mai, dată la care mulți dintre români vor merge pe Litoral.

În aprilie, cantităţile totale de precipitaţii vor putea fi excedentare, cu precădere în regiunile nordice şi centrale. Mercurul din termometre va urca în acestă lună până la 18 grade, iar minimele se vor situa între 5 şi 10 grade C.

Satul din România care are peste 70% din părinți plecați în Italia! Comuna Dersca din Botoșani și copiii crescuți de bun... Bunele maniere în folosirea telefonului mobil. Toți facem greșeli elementare fără să ne dăm seama!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x