Antena Căutare

Mii de oameni, în stradă. Primul marș în memoria Regelui Mihai, ultimul suveran al României

Mii de oameni au ieșit în stradă, duminică dimineață, la Craiova, organizând astfel un prim marș pentru Regele Mihai.

Mii de oameni au ieșit în stradă, duminică dimineață, la Craiova, organizând astfel un prim marș pentru Regele Mihai.

Un marş de comemorare a Regelui Mihai I este anunţat pentru duminică și în Capitală, urmat de un protest faţă de actuala guvernare în Piaţa Victoriei. Manifestaţii antiguvernamentale sunt anunţate şi în mai multe oraşe din ţară, dar şi în diaspora, la Londra, Milano şi Paris.

Manifestanţii din Bucureşti ar urma să se adune în Piaţa Victoriei în jurul orei 18.00, cu drapele marcate cu doliu, apoi să plece într-un marş comemorativ până la Piaţa Regelui, unde să depună coroane şi să aprindă candele.

Evenimente de comemorare vor avea loc şi în Piteşti şi Oradea (Parcul 1 Decembrie). În Piteşti, oamenii se vor întâlni de la ora 15.00 în faţa primăriei, urmând să plece în marş spre Piaţa Vasile Milea, unde vor ţine un moment de reculegere şi vor aprinde lumânări.

Marşul de comemorare din Capitală va fi urmat de un protest faţă de actuala guvernare, în Piaţa Victoriei.

Galeria foto care îți va demonstra că nu există IMPOSIBIL! Acești oameni au slăbit zeci de kilograme fiecare și s-au tra... Carnagiul din Harghita nu e un caz izolat! Accidente rutiere în România,în care au fost implicate microbuze sau autobuze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x