Antena Căutare

Minerul rănit la Mina Lupeni a murit: "Inima lui a refuzat să mai bată". A lăsat în urmă o fetiţă şi o soţie îndurerate

Minerul rănit joi la Mina Lupeni şi adus la Spitalul Floreasca din Capitală a decedat.

Minerul rănit joi la Mina Lupeni şi adus la Spitalul Floreasca din Capitală a decedat.

Minerul internat la Spitalul Floreasca din Bucureşti a decedat la spital, pe fondul unor probleme renale grave, a declarat liderul Sindicatului Muntele din Valea Jiului, Darius Câmpean.

Câmpean a precizat că a avut o convorbire telefonică cu ministrul Energiei, Toma Petcu, iar acesta l-a informat că minerul Ionel Suciu a decedat la Spitalul Floreasca.

”Din păcate, este o veste total neplăcută. M-a sunat domnul ministru. Acum am aflat, o să vedem dimineaţă să îl aducem... Ionel Suciu, minerul transportat la Bucureşti, a decedat. Inima lui a refuzat să mai bată. Mi-a zis domnul ministru că i-a cedat inima pe fondul problemelor renale grave”, a declarat Câmpean.

Potrivit sursei citate, Ionel Suciu era căsătorit şi avea o fetiţă. Duminică ar fi împlinit 44 de ani.

Minerul decedat este cel care a fost scos primul din mină şi care avea traumatism toracic şi fracturi.

El a fost transportat cu elicopterul de la Petroşani în comă indusă.

Minerul găsit fără suflare în urma accidentului de la Mina Lupeni, Iulian Codlean, ar fi împlinit tot duminică, vârsta de 40 de ani. În ziua în care ar fi trebuit să aibă aniversarea, şi acesta va fi înmormântat.

Cel de-al treilea miner surprins de prăbuşirea tavanului abatajului este la Spital la Petroşani, starea sa de sănătate fiind bună.

Vom avea, în sfârşit, căldură! RADET va furniza agentul termic în tot Bucureştiul, începând de mâine... Vremea rea închide şi porturile de la Marea Neagră. Avertismentul autorităţilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x