Antena Căutare

Moartea patronului de la Hexi Pharma, în continuare învăluită în mister! Singurul martor care ar fi văzut impactul a dispărut

Zeci de ipoteze apar în jurul morţii patronului Hexi Pharma. Au apărut fel şi fel de martori, dar care se contrazic în declaraţii.

Zeci de ipoteze apar în jurul morţii patronului Hexi Pharma. Au apărut fel şi fel de martori, dar care se contrazic în declaraţii. Acum misterul de adânceşte, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este: cine e persoana din maşina care se presupune că era în spatele lui Condrea şi îl urmărea cu viteză mare, după cum susține unul dintre martori?

La cinci zile de la accidentul în care a pierit Dan Condrea, anchetatorii au reuşit să refacă DOAR PARTIAL ultimul traseu al omului de afaceri. Dar mărturiile fostei soţii nu fac decât să amplifice misterul.

La fel de neclare rămân și imaginile surprinse de camerele video! Exact pe acel drum, Dan Concrea ar fi fost văzut de o martoră. Ar fi depăşit-o, cu puţin timp înainte să se spulbere, cu tot cu maşină, în copacii de pe marginea şoselei. În mod straniu, camerele de supraveghere au surprins cursa martorei. Nu și pe cea a lui Condrea.

"Nu cred în versiunea că nu apare pe camere, cred că au suprapus o filmare din altă zi, când Condrea chiar n-a trecut pe acolo cu momentul în care a trecut în ziua respectivă. Şi atunci nu apare nimic", spune fosta soție a patronului de la Hexi Pharma.

Omul de afaceri ar fi putut să ocolească, intenţionat, o parte din camere. Sau s-ar fi ascuns, într-una din curţile vilelor din zonă. Anchetatorii au ridicat toate imaginile de pe traseu. Şi nu exclud nicio ipoteză.

Afacerile și credința? Dă, Doamne! Și-a făcut acasă fabrică ilegală de lumânări. Ce au descoperit polițiștii în locuința... Dan Condrea, drumul de la Oltcit, la un adevărat imperiu! Cum și-a trăit viața patronul Hexi Pharma înainte să devină mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x